19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Dernek yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Merkez’e bağlı çok sayıda köy muhtarı hazır bulundu.

Dernek Başkanı Zeki Oral, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye bir çiçek takdim ederek, köylere yapılan hizmetlerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise kırsaldaki sorunların il yöneticilerine ulaştırılması konusunda köy muhtarlarının çok önemli bir fonksiyon taşıdıklarına dikkat çekerek, “Halkın oylarıyla seçilen bizler, Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın her fırsatta belirttiği üzere milletimizin hizmetkârları durumundayız. Sizlerin de köylerinizde bu duygu ve prensiple çalıştığınıza inanıyorum. 5 yıl için bizleri seçen halkımızın takdirini kazanmak ve onlardan bir ‘Allah razı olsun’ sözünü işitmek, hepimizin temel gayesi olmalıdır.” dedi.

16 yıllık aktif siyasî hayatı boyunca Türkiye’nin kat ettiği gelişimi yakından gözlemlediğini belirten Başkan Külcü, “Eskiden köylerimiz için bir greyder bulmakta güçlük çekerdik. Greyder bulunsa bu sefer de mazot için beklemek zorunda kalırdık. Çok şükür ki bugün köylerimize çocuk parkları ve halı saha gibi sosyal donatı alanları yapar konuma geldik. Bu hususta İl Özel İdaresi son derece güzel çalışmalar yapıyor. Şimdi artık hangi köyümüze, hangi hizmeti daha önce yapacağımız konusunu düşünür hâle geldik.” ifadelerini kullandı.

Başkan Külcü, nazik ziyaretlerinden ötürü Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Zeki Oral ve beraberindekilere teşekkür ederek, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim