Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, AK Parti ve CHP ile ortaklaşa düzenleyecekleri “Terörü Telin ve Milli Birlik Yürüyüşü”ne tüm Çorumluları ve teşkilat mensuplarını davet etti.

Türkiye’nin birliğine ve bağımsızlığına karşı son dönemde artan terör saldırılarına tepki göstererek 15 Temmuz’un ardından milletimizin bir kez daha birlik beraberliğini sergileyerek dosta ve düşmana karşı gücünü ortaya koyması gerektiğini söyleyen MHP İl Başkanı Aras, yarın saat 15.00’de yapılacak yürüyüşe tüm Çorumluların katılması gerektiğini, Çorum tarihinin en kalabalık mitinglerinden birinin yapılacağını söyledi.

“Teröre karşı tek ses, tek yürek olmalıyız” diye konuşan İl Başkanı Aras, terör örgütü üyelerinin sokakları karıştırmak için her türlü yönteme başvurduğunu, milletimizin bu süreçte provokasyonlara gelmeden birlik beraberliğini koruması gerektiğini dile getirdi.

Türk milletinin felaket üstüne felaket yaşadığını, terör örgütlerinin varlığımıza kastetmek için yarıştığını dile getiren Aras “Ama unuttukları, Türk milletinin asaleti ve gücüdür. Bu vatan, iblise ruhunu satan bir vaizin sözde vaazlarıyla ve emirleriyle nasıl düşmediyse, üç beş teröristin haince saldırılarıyla da düşmeyecektir. Zira bu vatan, toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi duranlarındır. Türk milleti hainlerden büyüktür. Devletimiz güçlüdür, ihanetin hakkında gelecektir. Vatan sahipsiz değildir. Millet yetim değildir. Devlet öksüz değildir” şeklinde konuştu.

Son dönemde yaşanan terör saldırılarının milletimizin yüreğini kavurduğunu, ülkemizin korkunç bir kuşatma altında olduğunu artan terörde artık tahammül eşiğinin geçildiğini söyleyen Aras, “Milli Birliğe Davet, Teşkilatlarımıza Çağrı, Aziz Hemşerilerimize duyurumuzdur. AK Parti, CHP ve MHP İl Başkanlığımızın birlikte tertiplediği ve yarın saat 15.00’de Saat Kulesi Hürriyet Meydanı'nda toplanma ile başlayacak olan, milletimizin destek vereceği, şehrimizin her bir köşesinden insanımızın kucaklaşacağı "TERÖRÜ TELİN VE MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ" yapılacaktır. Türkiye seferdedir, zafer için bir olmak, diri olmak, hep birlikte büyük bir millet gibi davranmak şarttır. Ümitsizliği aşmak, tereddütleri silmek, birlik ve beraberliği canlı tutmak, yeni bir talih ve yeni bir tarih kapısı açmak için milletimizle birlikte meydanlarda olacağız.

Türkiye büyüktür, devletimiz güçlüdür. İşbirlikçiler yanılacak, fesat dağıtılacak, hıyanet milletimizin yüksek inanmışlığı karşısında yerle yeksan olacaktır. Aziz şehitlerimizle büyüyen, büyüdükçe destanlaşan milli ruh bu kutlu yürüyüşte gövde bulacak, bu kutlu vatanın ezeli bekçisi, ebedi sahiplerinin gür sesi şehrimizin gök kubbesinde yankılanacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareketi ve aziz hemşerilerimizi bu kutlu yürüyüşe omuz vermeye davet ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığımız Türk milletinin bu kutlu buluşmasına öncülük edecek, omuz verecek ve destek olacaktır. Yüce Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin korkunç ve kanlı nitelikli kolektif bir terör kuşatması altında olduğunu belirterek, terörizm ve destekçisi karanlık odakların, ülkenin iradesini sarsmak için her türlü yolu yolları denediğini ifade eden MHP İl Başkanı Aras, tüm olumsuz gelişmelere rağmen ülkemizin içine düşürüldüğü zor günleri aşacak güce sahip olduğunu kaydetti.

 (Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim