Ankara’da yaşayan Çorumluları parlamentoda temsil için aday olduğunu vurgulayan Safcı, yaptığı seçim görüşmeleri ve ziyaretlerinde aldığı olumlu tepkileri dile getirerek, “Ankara’da yaşayan Çorumluların güvenini boşa çıkarmayacağım. MHP şemsiyesi altında hemşehrilerimin desteğiyle parlamentoda kendilerini bulacaklardır” diye konuştu.
Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ile ilgili olarak da tespitlerde bulunan Osman Safcı, bölünme arifesinde olan ve bölünme provalarının yapıldığı bir döneme rastgelen seçimlerde halkın parti ayrımı gözetmeksizin milleti temsil eden, milli, birlikten yana partilerde birleşmesi gerektiğini ileri sürdü. İçinde vatan sevgisine sahip ve “önce vatanım” sloganından yola çıkarak Çorumlu hemşehrilerinin tek bayrak altında toplanmalarını isteyen Osman Safcı, bu bayrağında kurulduğu tarihten itibaren çizgisinden sapmayan, her zaman ve zeminde milli birlik ve beraberliği her şeyin üzerinde tutan MHP’den aday olacağını ve Çorumluların da kendisinin yanında olacaklarına inandığını vurguladı.
Ankara’da yaşayan Çorumlu hemşerileri ile uzun zamandır görüşmeler yaptığını, kanaat önderleri ile çeşitli tarihlerde bir araya gelerek adaylığı ve destekleri hakkında görüştüğünü söyleyen Safcı, şimdiye kadar Ankara’da büyük çoğunluğa sahip olmalarına rağmen ne yerel seçimlerde, ne de genel seçimlerde aday gösterilmediklerini, oysa bu seçimde Çorum, Yozgat, Kırşehir, Çankırı seçmenlerini temsilen aday olduğunu ve kendisinin parlamentoya girecek yerden aday olacağını vurguladı.
Çorumlu nüfusun çoğunlukta olduğu Elmadağ, Mamak, Etimesgut, Sincan olarak belirlenen 1. bölgeye giren ilçelerde zemin çalışmaları yapan Osman Safcı, kendisine gösterilen yakın ilgiye teşekkür etti. Safcı, kendisine gösterilen ilginin sandığa yansıması halinde seçilmesinin kaçınılmaz olduğunu da sözlerine ekledi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim