EÜAŞ (Elektrik Üretim Anonim Şirketi) Genel Müdür Yardımcısı, Çorumlu hemşehrimiz Nurettin Kulalı ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kulalı, Çorum Tabip Odası’nı ziyaret etti.
Merkez Konsey Delegesi Dr. Selçuk Önce’nin de hazır bulunduğu ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemi ve meslek odalarının son dönemdeki konumu sohbetin ana temasını oluştururken, Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak, “Nurettin Bey, memleket sevdalısı, ülkeye büyük hizmetleri bulunan değerli bir ağabeyimizdir. Ziyareti bizleri memnun etti” diyerek İskilipli hemşehrisi hakkında duygularını dile getirdi.
Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak, “Hem Nurettin Bey hem de İhsan bey, Ankara’da, memleketimizi destekleyen iki değerli hemşehrimiz. Bu vesileyle de başarılarının devamını diliyorum” dedi.
EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı Kulalı ise Tabip Odası Yönetimine başarı dileklerini iletti. Bu arada, daha önce AKP’den Milletvekili aday adayı olan Kulalı’nın bu dönem da yine aday adayı olacağı ifade ediliyor.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim