Eğitmen, Yazar, Davranış Bilimleri Uzmanı ve TV Programcısı Aşkım Kapışmak, “Beden Dili ve İletişim Seminerine” katılmak üzere önceki gün ilimize geldi.
Çorum’da faaliyet gösteren MiA364 organizasyon tarafından organize edilen ve Ahlatcı Otomotiv’in sponsor olduğu etkinlikte; ekranların en medyatik isimlerinden olan Aşkım Kapışmak, Devlet Tiyatrosu Salonu’nda Çorumlularla buluştu.
Etkinlik, Ahlatcı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Ahlatcı’nın davetlilere hitaben selamlama konuşması ile başladı.
Konuşmasında beden dilinin önemine vurgu yapan Ahlatcı; “Gerek iş hayatımız gerekse sosyal yaşantımızda kullandığımız ses tonu ve beden dili büyük önem taşıyor. Düşüncelerimizi her ne kadar sözlerimizle ifade etsek de vücut dili ve mimiklerimizle bütünleştirmedikten sonra yarım kalıyoruz” dedi.
Daha sonra ünlü Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak sahne aldı. Sahnede daha etkili olmak için aldığı iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları derslerini üniversitede edindiği bilgilerle birleştiren Aşkım Kapışmak, tek kişilik gösteri sundu.
Katılımın çok yoğun olduğu etkinlikte Kapışmak, kulaklara küpe olacak bilgiler paylaşırken, anlattığı hikâyelerle de davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü yazar Aşkım Kapışmak, etkinliğin sonunda kitaplarını imzalayıp, hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.




(Onur MÜLAZIM)

Editör: TE Bilisim