Türkiye'de yaygın bir şekilde faaliyet gösteren ve bayi ağını her geçen gün genişleten "Adıyamanlı Çiğ Köfteci Erkan Usta", geçtiğimiz yılın Ağustos ayından itibaren Çorumlular'a da hizmet veriyor.
Adıyamanlı Çiğ Köfteci Erkan Usta'nın Çorum bayiliğini üstlenen Satı Ölçer, Ilıca Caddesi ve Adnan Özejder Caddesi'nde olmak üzere iki farklı noktada müşterilerine leziz çiğ köfteler sunuyor.
Kadın girişimciliğine güzel bir örnek olan Satı Hanım, ürünlerin günlük olarak İstanbul'dan geldiğini belirterek, Erkan Usta'nın çiğ köftelerinde Çin tuzu, et bulyon, tatlandırıcı, renklendirici ve koruyucu madde bulunmadığını vurguluyor.
Şoklu ürün satmadıklarının altını çizen Satı Ölçer, ürünlerinin ISO 2200 Uluslararası Gıda Sertifikası'nın yanı sıra TSE ve Helâl Gıda sertifikalarına da sahip olduğunu dile getiriyor.
Satı Hanım, ticaret hayatına atılmasında öğretmen oğlu Ahmet Ölçer'in etkili olduğunu ifade ederek, oğlunun Hitit Üniversitesi yıllarında üstlendiği İşletmecilik ve Girişimcilik Kulübü başkanlığından edindiği bilgi birikimi ve deneyiminden "ilham" aldığını belirtiyor.
Satı Ölçer, tüm Çorumlular'ı Adıyamanlı Erkan Usta'nın "Hem doğal, hem de helâl" çiğ köftelerini tatmaya davet ediyor.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim