14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Bilgili, sağlık hizmetlerinin doğuştan kazanılan insani bir hak olduğunu belirterek, “İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden birisi olmuştur. Bu nedenledir ki hekimlik mesleği her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olarak varlığını sürdürmüştür” dedi.

Hizmetteki kalitenin artışı halkın kaliteli sağlık hizmetine olan talebini de artırdığını dile getiren Bilgili, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Çorum’da sağlık hizmeti sunumunda marka olmak, hedefimize; bilgi ve tecrübelerimizin ışığında, azim, çalışkanlık, fedakârlık gibi güzide özelliklere sahip, başta hekimlerimizle olmak üzere, tüm sağlık personelimiz ile birlikte yürüyoruz. Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim