Armina Otel Genel Müdürü Kadir Çakılcıoğlu beraberinde İşletme yetkilisi Mustafa Mumcu ve Halkla İlişkiler sorumlusu İlayda Şahin ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek 5 aylık sürede yaptıkları yenilikler ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

Çorum’da Şubat ayından beri yepyeni bir anlayışla işlettikleri tesiste 45 kişilik deneyimli bir kadroyla gerek Çorum gerekse ülke genelinde en iyi hizmeti sunma gayretinde olduklarını söyleyen Genel Müdür Kadir Çakılcıoğlu hedeflerinin ise sektörün tanınmış markalarından biri haline gelmek olduğunu dile getirdi.

Samsun yolu Çorum çıkışındaki otelin hem kent oteli hem de termal olarak hizmet verdiğini söyleyen Çakılcıoğlu, otelin eksiklerini belirledikten sonra 5 aylık sürede önemli yenilikler yaptıklarını, termal bölümünü iyileştirdiklerini, giriş bölümü ve peyzaj çalışmalarını tamamladıklarını, Ramazan ayıyla birlikte otel odalarında yenileme çalışmalarının başladığını, ayrıca bu ay içinde 1000 kişilik kolonsuz düğün salonlarındaki yenilikleri tamamlamayı planladıklarını kaydetti.

En çok ilgi gören bölümleri olan termal havuzlar ve Aquapark bölümünde eksiklerin giderildiğini anlatan Genel Müdür Çakılcıoğlu, termal havuzun suyunun insan vücuduna yakın bir sıcaklıkta olduğunu, havuz ve fitness bölümünde tek giriş dışında abonelik almaya başladıklarını, profesyonel hocalar eşliğinde yüzme kursları düzenlediklerini ve yaptıkları yenilikleri görmek için tüm Çorumluları otellerine davet ettiklerini söyledi.

“Yenilen yüzümüzle tekrar müşterilerimize ulaşmayı istiyoruz” diyerek Sıklık mevkiinde doğayla iç içe olan tesiste Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, cilt bakım üniteleri, restoran bulunduğunu, hijyene ayrı bir önem verdiklerini, 45 metrekare büyüklüğünde 65 oda ve 150 yatak kapasitelerinin olduğunu ifade eden Çakılcıoğlu, “Çorum’u sektörde normal otel olarak temsil ettiğimiz gibi termal alanında da temsil ediyoruz. Yıllık 100 binin üzerinde bir sirkülasyonu bulunan tesisimizde ilimizin gerek turistik olarak gerekse yöresel lezzetleriyle tanıtılmasına da katkı sağlıyoruz. Konuklarımızı farklı destinasyonlarla Alacahöyük, Hattuşa, Çorum Müzesi gibi gezilere de götürüyoruz. Ramazan ayında da zengin mönü seçeneklerimizle her bütçeye uyan hizmetler sunacağız. Toplu ve grup rezervasyonlarda, semazenli, ilahili müzikli organizasyonlarda Çorumlulara en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Düğün sezonu için geri dönüşlerimiz iyi durumda. Ramazan ayının bitimi ile başlayacağımız düğünlerimiz için Ağustos ayında kıymetli tarihlerimiz mevcuttur. Bay – Bayan ayrı havuzlarımızdan 08.00-23.00 saatleri arasında yararlanan müşterilerimize yönelik Ramazan ayında havuzları 01.00’e kadar açık tutacağız. Sahura kadar açık büfe kahvaltı hizmetine de devam edeceğiz. Tesisimizi daha da büyüterek özellikle termal alanında bir marka haline gelmesini hedefliyoruz” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim