Proje kapsamında dün Hürriyet Parkı önünde kurulan çadırda halkın sorun ve talepleri dinlenilerek, anket yapıldı.

Etkinliğe İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Danışmanı ve Proje Koordinatörü Fatih Şeker, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ve İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayları Fatih Mehmet Arslan, Abdullah Karaman, Sefer Yılmaz ve Sinem Sarı’nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Etkinlikte ilk olarak söz alan İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, ulusal medyanın önemli bir kısmının, gerçek halkın sesine kulak vermediğini ve AKP iktidarının eleştiriye tahammül edemediğini hatırlatarak, “Çocuklarımıza daha iyi bir Türkiye bırakmak için çıktığımız bu yolda sonuca en iyi, en doğru şekilde ulaşmak gayemizdir. Bunun için yapılması gerekenin az laf, çok iş olması gerektiği de muhakkaktır. Bu sebeple Genel Merkezimiz, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ülke sorunlarını milletin kendisinden dinleme gayretine girmiştir.” dedi.

“GERÇEK SORUNLAR PAYLAŞILMIYOR”

İYİ Parti’nin 25 Ekim 2017’de kurulmasının hemen ardından Türkiye’nin umudu hâline geldiğini vurgulayan Bekir Özsaçmacı, “Bütün etkinlikleriyle fark yaratarak gönüllerde yer edinen İYİ Parti, büyük bir projeye daha imza atıyor. Biliyorsunuz ulusal medyanın önemli bir kısmı, gerçek halkın sesine kulak vermiyor. Gerçek sorunlar paylaşılmıyor. Sözü olanı, derdi olanı konuşturmayan siyaset anlayışına inat, sessizlerin sesi, sözü olanların dili olmak için ortaya çıkan bu proje, cesur insanların hareketidir. İYİ Parti olarak eşitlikçi, paylaşımcı, girişimci, adaletli, hoşgörülü ve konuşan bir Türkiye oluşturmak, öncelikli hedefimiz ve görevimizdir.” diye konuştu.

“AKP’NİN ELEŞTİRİYE TAHAMMÜLÜ YOK”

Eleştiriye tahammülü olmayan AKP iktidarı döneminde insanların sıkıntı çekmekten, suskun kalmaktan ve korku duymaktan hâlsiz kalıp yorgun düştüğüne dikkat çeken Özsaçmacı, “Milletimizin kendisiyle görüşmek, konuşmak ve dertleşmek için ‘İYİ Parti dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projesiyle önemli bir çalışma başlatmış bulunuyoruz. Sabahtan akşama kadar burada sessiz çoğunluğun bütün dertlerini, fikirlerini dinleyip kayıt edeceğiz. Hep birlikte olduğumuz takdirde, yeniden toplumsal barışını sağlamış, üretici, eşitlikçi katılımcı ve konuşan Türkiye’yi kuracağımıza inanıyoruz. Biz İYİ Parti’yiz ve İYİ insanlarız. Çorum İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim