Belirli aralıklarla vatandaşlarla bir araya gelen Vali Necmeddin Kılıç, Buharaevler Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Buhara Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Vali Necmeddin Kılıç’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, daire müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu Buharaevler Mahallesi ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Asayiş noktasında vatandaşlardan yardım isteyen Kolcu, katılımcıları dolandırıcılara karşı da uyardı.

Daha sonra ise Vali Necmeddin Kılıç bir konuşma yaptı. Devlet ile milletin Türkiye’de “bir” olduğunu dile getiren Vali Kılıç, Çorum’u asayiş noktasında en güvenli illerden birisi haline getirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Vali Kılıç’ın konuşmasının ardından soru-cevap kısmına geçildi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Kılıç, gerekli kurumlara talimat vererek mahallelinin istek ve şikâyetlerini hassas bir şekilde gözden geçirilerek çözüm üretilmesi talimatı verdi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim