Kuruluşundan bugüne tüm Türkiye’de olduğu gibi Çorum’da da halkın AKP’ye teveccüh göstererek her dönem oylarını artırmasına neden olduğunu anlatan AKP Milletvekili aday adayı Timur Cevher, 2002’de %49, 2007’de %56 oy alan AKP’nin 2014 seçimlerinde ise oy oranını %64’eyükselttiğini kaydetti.
Çorumlulara ve AKP teşkilatına güvenerek kendisine verilen her desteğin karşılığını tam olarak vereceğini belirten Cevher, AKP İl Başkanlığında yaptığı aday adaylığı açıklamasında milletvekilliğini layığı ile yapacağına söz verdiğini söyledi.
Şehrin kamu yatırımlarından ve özel sektör girişimlerinden daha fazla pay almasını sağlayıp, eğitime, kültüre, turizme ve tarım alanındaki çalışmalara önem vererek Çorum’u kalkındırmayı ve cazibe şehri haline getirmeyi amaçladığını söyleyen Cevher, “Esnaf bir babanın oğlu olarak geldiğim, büyüdüğüm, dinamiklerini bildiğim ve hale gelişimini burada devam ettirdiğim eğitimci bir kardeşiniz olarak ilimizin sorunlarını ve çözüm yıllarını yakından biliyorum. Eğitimden, ticaretten ve Cumhurbaşkanımızla yaptığımız Mısır, Gabon, Nijer, ve Senegal ülkelerine ziyaretlerden aldığım bilgi ve birikimle bu görevi yayığı ile yapacağımdan endişeniz olmasın. Siyasette başarının inançtan, süreklilikten ve çalışmaktan geçtiğini biliyorum. Kaybedeni bulunmayan kutlu davamız bana, esas başarının makamlardan değil, gönüllerden geçtiğini öğretti. Gönülleri fethedememiş, hiçbir kumandanın kazanamayacağı gibi gönülleri kazanamamış bir makamda insanlık adına, millet adına yok hükmündedir. Şehrimizde kardeşliğin yükselmesi için çalışacağım, Alevi, Kürt, Türk, Çerkez demeden herkesin hak ve adalet mücadelesinde yanında yer alacağım.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim