Ziyarette bundan önce olduğu gibi Çorum milletvekilleri olarak meclis üyelerinin yanında olacaklarını anlatan Ceylan, seçimlerde halkın; tekrar istikrar ve güvenden yana oy kullanarak bu istikrarı sürdürmek istediğinin görüldüğünü dile getirdi.
Halkın kendilerine verdiği mesajı iyi anladıklarını ve bu doğrultuda çalışarak halkın kendilerini iyi anlamasını sağladıklarını belirten AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, milletvekilleri olarak vaadedilenlerin hepsinin yerine getirilmesi için takipçi olacaklarını vurguladı.
Ocak ayından itibaren asgari ücretin 1300 lira olacağını söyleyen Ceylan, “yaptığımız çalışmalarla halkın tercihinde haklı olduğunu göstereceğiz” dedi.
İl Genel Meclisi sayesinde köylere giden hizmet sonucunda seçim öncesi yapılan ziyaretlerde başlarının öne eğilmediğini anlatan Ceylan, yapılan hizmetlerden dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. Konuşmasında köylerde yarım kalan işlerin de kısa sürede tamamlanacağına emin olduğunu belirten Ahmet Sami Ceylan, AKP’nin iktidara geldiğinde 12.8 olan sulanabilir tarım arazisinin şimdi %48.7’ye ulaştığını 4 yıllık süreçteki hedeflerinin ise sulanabilir tarım arazisini Çorum’da %100 seviyelerine ulaştırmak olduğunu dile getirdi. Ceylan, “Çorumu tüm renkleri ile kucaklamamız gerekiyor. Ak Parti’den seçildik ama Çorum’un milletvekiliyiz” diye konuştu.



Editör: TE Bilisim