Çorumgaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, “Çorum sevdalısı” olarak tüm yatırımlarını Çorum’a yapma çabası içinde olduklarını belirterek, özellikle Çorum insanına istihdam sağlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Alaca doğalgaz şebekesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, İskilip ve Osmancık’tan sonra Alaca’ya da doğalgaz şebekesinin temelinin atılmakta olduğunu, bu yatırımın da 7 milyon dolara malolacağını anlatan Ahmet Ahlatcı, Çorum’dan sonra Çankırı, Karabük, Kastamonu ve Yozgat’la bu illere bağlı 13 ilçeye doğalgaz vermekte olduklarını hatırlatarak, Sungurlu’dan sonra Çorum’un üç ilçesine daha doğalgaz gelmesine katkılarından dolayı milletvekillerine teşekkür etti.

KONFOR VE EKONOMİ
“Böylelikle, hem Alacalı hemşehrilerimiz doğalgaz konforunu ve ekonomisini yaşamaya başlayacaklar, hem de bu güzel ilçemizin hava kirliliği sorunu çözümlenmiş olacak” diyen Ahlatcı, doğalgazın Alacalıların yaşam standardını ve ilçenin statüsünü yükselteceğini de belirterek şu değerlendirmeyi yaptı:

SANAYİ, KÜLTÜR VE TURİZM ŞEHRİ
“Bizler Çorum sevdalılarıyız.
Çorum’u ilçeleriyle birlikte, bir bütün olarak kalkındırmanın, güçlendirmenin, büyütmenin, böylelikle her bir hemşehrimizin refahını, mutluluğunu artırmanın gayreti ve mücadelesi içindeyiz.
İnsanımıza istihdam sağlama açısından kendimizi bir vesile olarak görüyoruz. Bir başka deyişle, vatanını, milletini seven insanlar olarak bunu bir görev addediyoruz.
Zaten, grubumuzun tüm yatırımlarını Çorum’a yapması, Çorum sevdamızın, memleket severliğimizin ve hemşehri duyarlılığımızın bir göstergesidir.
Allah daha fazla yatırım yapma imkânını nasip eder inşallah.
Daha fazla hemşehrimize iş vermenin manevi hazzını, yanımızda yer alan, yatırımlarımıza katkıda bulunan tüm Çorum sevdalıları ile hep birlikte yaşarız inşallah.
Ve sanayileşme hamlesini başarıya ulaştırmış sanayi şehri, kültür ve turizm şehri Çorum’u, yine hep birlikte gerçekleştiririz inşallah.”



Editör: TE Bilisim