Turgut Özal Konferans Salonu`nda Cumartesi günü gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Genel Merkez Çorum İl Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammet Fatih Temur ve İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Divan Başkanlığını Murat Günay’ın üstlendiği toplantıda 24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde yapılan çalışmalar masaya yatırılırken, yerel seçimlerde izlenilecek seçim politikası değerlendirildi.

Sırasıyla kürsüye gelen Karadağ, Demir, Temur, Kaya, Gül, Kavuncu, Ceylan ve Yıldırım, 24 Haziran’da elde edilen seçim başarısından ötürü teşkilat mensuplarına teşekkür ettiler.

Konuşmacılar yeni hedeflerinin yerel seçimler olduğunu belirterek, Çorum Merkez’in yanı sıra 13 ilçe belediyesini de kazanmak amacıyla var güçleriyle çalışacaklarını söylediler.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim