Uzun bir süredir seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Milletvekili Aday Adayı Muharrem Bozdoğan, seçim çalışmalarına hız verdi. Bozdoğan, önceki akşamda Bahabey Caddesi’nde bulunan Uysallar Kahvehanesi’nde partililere seslendi. CHP Belediye Meclis Üyeleri Levent Çöphüseyinoğlu, Mehmet Tahtasız, Özgür Kılıç, Yavruturna Mahalle Muhtarı Metin Kaşar, başta olmak üzere çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda adaylığının yanı sıra Çorum ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Bozdoğan, ilk amacının 35 yıldır mensubu bulunduğu partisini iktidara taşımak olduğunu dile söyledi.
Bir sanayi kenti olan Çorum’un yıllardır devletten hak ettiği payı alamadığını, milletvekili olması halinde kentin tüm sorunlarının takipçisi olacağını vurgulayan Bozdoğan; “Çorum sanayi alanında bölgenin en güçlü illerinin başında geliyor. Ama ne yazık ki devlet sanayicimizin işini kolaylaştıracak alt yapıyı oluşturamıyor. Burası Hititler gibi büyük bir uygarlığa ev sahipliği yapıyor ama bakıyorsunuz turizmden pay alamıyoruz. Çorum tahıl ambarı ancak yanlış politikalar yüzünden köylümüz perişan bir vaziyette. Artık tüm bu olumsuzluklara dur demeliyiz. Onun için 7 Haziranda yapılacak olan seçimler çok önemli” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında ülkenin ve Çorum’un hak ettiği şekilde yönetileceğini ve bu süreçte verilen sözlerin yerine getirileceğini vurgulayan Bozdoğan, “Halk artık hizmet bekliyor, dikkate alınmak sorunlarına doğru muhatap bulmak istiyor. Vatandaşlarımız yıllarca üzerlerinde bir yükle yaşamış, geçim sıkıntısı çekmiş evine ekmek götüremez duruma gelmiştir. Esnaf tek tek kepenk kapatıyor. Birçok dükkân ya satılık ya kiralık tabelaları asmış kapısına. Böyle istikrar olur mu, iktidarın istikrar anlayışı bumu? Aydınlık günlere sayılı zaman kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi bu kötü gidişata 7 Haziran’da bir son verecek ve herkes hak ettiği şekilde hayatını sürdürecek. 7 Haziran seçimleri ülke için bir dönüm noktası olacak ve Türkiye rahat bir nefes alacak” dedi.
Konuşmasında halkın vekili olmak için yola çıktığını anlatan Bozdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Beni hepiniz biliyorsunuz. Burada benim çocukluğumu dahi bilenler var. Hayatım sizlerin arasında geçti. Eğer beni yeterli görüyorsanız destek verip meclise gönderin. Eğer yetersiz görmüyorsanız da göndermeyin. Ben kendime güveniyorum. O kürsüde sizleri en iyi şekilde temsil edeceğime güvenin sonsuz. Bana destek verenleri asla mahcup etmeyeceğim. Alnımın akıyla meclise gidip, görevim bittiğinde yine alnımım akıyla sizlerin arasına döneceğim. Karar verecek olan sizlersiniz. Sizin vermiş olduğunuz tüm kararlara saygım sonsuz.
Partim üye bazlı bir seçim kararı alarak en doğru ve en demokratik aday belirleme yöntemini sizlerin önüne sunmuştur. Artık karar verecek olan sizlersiniz.”
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim