Federasyonun Çankaya Çetin Emeç Bulvarı’ndaki merkezinde yapılan genel kurula Ankara’da faaliyet gösteren çok sayıdaki Çorumlu derneğin üyeleri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulun Divan Heyeti Mustafa Yücel, M. Ali Kıyak ve Ali Mantar’dan oluşturuldu.
Faaliyet raporunun okunmasının ardından ise tek listeli seçimlere geçildi. Mevcut başkan Hayri Çağır’ın yönetim kurulu listesinde Mehmet Çelikel, Mahmut Argun, Salih Şerbetçi, Ferit Turan, Nejdet Portakal, Faruk Ağaçbacak, Mustafa Dişbudak, Latif Ramazan, Ali Mantar, Murat Erbaş, Süleyman Özarslan, M. Ali Demir, Alaaddin Şahin, Muhammed Karayel, Fatih Erdoğan, Alpaslan Çuhacı, Erdoğan Karataş ve Aydın Tufan yer aldılar.
Denetim Kurulu’na Mustafa Yücel, Abdullah Atlamaz ve Muhsin Özkoçak seçilirken; Disiplin Kurulu’nda ise Osman Avkan, Orhan Köse ve Enver Şahin isimleri yer buldular.
Seçimlerin tamamlanmasından sonra kürsüye gelerek bir teşekkür konuşması yapan Başkan Hayri Çağır, iki dönemdir Federasyon olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

“RAMAZAN’DA ALTINPARK’TAYIZ”
Hayri Çağır geçmişi bir ilerleme dönemi olarak kabul ettiklerini dile getirerek, “Şimdi yükselme dönemi başlamıştır. 2016 yılındaki hedeflerimiz arasında Altınpark’daki yeni yerimize taşınmak ilk sırada geliyor. Ramazan ayındaki taşınmamızla birlikte 19 Haziran’da bin kişilik iftar vermeyi plânlıyoruz. 21 Kasım’da ise 4. Çorum Tanıtım Günleri’ni yapacağız.” diye konuştu.
Keçiören Belediyesi’nin Federasyon için yapımına başladığı Sosyal Tesisler’in tamamlanmasını sabırsızlıkla beklediklerini kaydeden Başkan Çağır, önümüzdeki süreçte Ankara’daki ilçe derneklerinin kuruluşunu tamamlayıp Federasyon hâline gideceklerini ardından da büyük bir Konfederasyon’a dönüşeceklerini sözlerine ekledi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim