BASK Çorum İl Temsilcisi Hayati Çam yaptığı açıklamada, “Ankara'da askeri servis aracına yapılan bombalı terör saldırısını, Diyarbakır ve Şırnak da asker, polis, sivillere yönelik saldırıları kınıyor ve terörün her türlüsünü lanetliyoruz.
Başkent Ankara’da yaşanan bu patlama bir kez daha terörün etnik köken, çoluk çocuk, kadın erkek, sivil asker, genç yaşlı demeden ayırmadığını ortaya koymuştur. Kökeni mezhebi meşrebi, siyasi görüşü olmayan terör yine birçok canı yakmış, ülkemizi derin bir üzüntüye boğmuştur. BASK olarak nereden ve kimden gelirse gelsin terörün bir insanlık suçu olduğunu ve her türlü eylemini lanetliyoruz. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm terör faaliyetlerini lanetliyoruz.
İnanıyoruz ki; ülkemizin milli birlik ve bütünlüğünü bozmak, milletimizin bu coğrafyada huzur ve güven içerisinde yaşamasına engel olmak gibi kirli emelleri olan hiçbir odak başarıya ulaşamayacaktır. Ülkemize, milletimize, birliğimize ve huzurumuza yönelen bu cani ve insanlık dışı saldırıyı kınıyor, ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim