Kurduğu Dreamstalk yani “Hayal Et” platformu ile büyük ilgi gören ve bugüne kadar 35 bini aşkın hayali dinleyen Semih Yalman’ın Çorum Doğa Koleji’ne yaptığı konuşmaya çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Liselerden öğrencilerin de katıldığı konferansta yaptığı konuşmada asıl hedeflerinin hayal kurmaya teşvik etmek, hayal kavramı algısını olumluya taşımak ve gençlere kalıplar dışında ifade imkanı sağlamak olduğunu belirten Yalman, öğrencilerin hayallerine gerçek olma fırsatı verdiklerini ifade etti.

Bu güne kadar 35 bin hayal dinlediklerini söyleyen Semih Salman, bugüne kadar 25 üniversite ve lisede kulüp kurduklarını, 3 bin üzerinde üyelerinin bulunduğunu ve 300 üzerinde koçluk eğitimi alan öğrenci bulunduğunu belirtti.

“Hayalinizi gerçekleştiremezseniz, hayallerini gerçekleştirenler tarafından kiralanırsınız” diyen semih Yalman, bir anaokulu çocuğunun hayal kapasitesi %98 civarında iken aynı öğrencinin üniversiteye geldiğinde hayal kapasitesinin %2 seviyesine indiğini dile getirdi. Yalman öğrencilere hayallerini yitirmemelerini ve gerçekleştirebilmek için çalışmalarını tavsiye etti.

Editör: TE Bilisim