MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Volkan Hançeroğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye olan sevgi ve hayranlığını hem sosyal medyadan hem de günlük yaşantısında sürekli dile getirdiğini ifade ederek,

Hançeroğlu’nun Devlet Bahçeli ile tanışma talebini kendisine de ilettiğini anlatan Şahin, “Volkan kardeşimizin Devlet beyi görmek ve elini öperek hayır duasını alma talebini genel merkezimize ilettiğimiz de yetkili birimlerimiz Volkan kardeşimizin talebini olumlu karşıladılar.

Genel merkezimiz de Türk’ün bilge lideri Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek elini öpen Volkan kardeşimiz Genel Başkanımıza yanında götürdüğü hediyesini de taktim etti. Hayalini kurduğu anı yaşamasına vesile olmakla hem büyük bir mutluluk duyduk hem de Volkan kardeşimizin hayalini gerçekleştirmiş olduk. Genel merkezimizi ve Sayın Genel Başkanımızı ziyaretten dolayı sevincini ve mutluluğunu sosyal medyada paylaşan kardeşimize teşekkür ediyoruz” dedi.(Haber Merkezi)

erimizin istek, dilek ve beklentilerinden oluşan taleplerimizle sonuna kadar masada olacağımız ve bunların gerçekleşmesi için olağanüstü bir çaba sarf edeceğimiz aşikardır.

Editör: TE Bilisim