Anitta Otel’de gerçekleştirilen iftarda konuşan Ceylan, ülkenin içinde bulunduğu süreçte insanların birbirine daha çok kenetlenmesi, kardeşlik bağlarını güçlendirmesi, hoşgörü sınırlarını genişletmesi gerektiğini belirterek birlikte zor günlerin atlatılacağını dile getirdi.

Ramazan Ayı’nın bereketini Çorum adına da gösterdiğini belirten Ceylan, geçen hafta İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile yapılan ziyaretin ardından önce Ulaştırma Bakanı daha sonra da Cuma akşamı MKYK toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Havalimanı konusunu görüştüklerini kaydederek, Havalimanı konusu start verecek hayırlı olsun” dedi.

Bölgeden ısrarla Devlet Hastanesinin faaliyete geçirilmesi yönünde ısrarlar geldiğini anlatan Ahmet Sami Ceylan, bu konuda yine sağlık bakanı ile yapılan görüşmede önümüzdeki günlerde bakan yardımcı öncülüğünde bir heyetin gelerek sağlık bakanlığına ait olan Devlet Hastanesini inceleyeceğini. Gereken çalışmaların yapılarak 2 basamak Devlet Hastanesi’nin Çorum’a kazandırılacağını söyledi.

Ceylan konuşmasında “Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni günlük 17 bin kişi ziyaret ediyor. Mutlaka burada da trafik konusunda sıkıntılarımız oluyor. Çorum-Ankara istikametindeki trafiğin yer altına alınmasını istedik, üst geçidi kabul etmedik proje çalışmalarını için talimat verildi. Çorum Ankara istikameti alttan geçecek o da Çorum’a hayırlı olsun” şeklinde konuştu.(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim