Kredi Yurtlar Kurumu Hitit Kız Öğrenci Yurdu yemekhanesinde düzenlenen iftar programına katılan Hatice Külcü, öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.
Kadın Kültür Merkezleri Arapça Kursu Öğretmeni Zehra Yıldırım’ın Kuran'ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, öğrencilerin kendilerini kardeşlik sofrasına ortak ettiği için teşekkür etti.
Türkiye’nin çok güçlü bir devlet olduğunu ve son 14 yılda ülkenin büyük değişimler kaydettiğini belirten Hatice Külcü, “Bunun en güzel örneklerinden birisi de Kredi Yurtlar Kurumu'dur. Şimdi KYK yurtları çok modern. Sizler için her şey düşünülmüş. Her şeyden önemli olan sizin kardeşliğiniz. Masalarınızda paylaştığınız kardeşlik dostluk ileride tebessümle anlatacağınız anılarınız olacak” dedi.
Üniversiteli gençlere önemli tavsiyelerde bulunan Hatice Külcü, öğrencilere okul hayatlarını dolu dolu geçirmeleri gerektiğini belirtti. Hatice Külcü, “Çorum Belediyesi tarafından 6 mahallemizde açılan Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerimize sizleri bekliyoruz. Burada açılan yabancı dil kursları, el sanatları kurslarının sizlere katkı sağlayacağına inanıyorum. Ben üniversitede okurken çocuklar ders çalışmaya gelirlerdi. Mezun olduktan sonra bana ne kadar çok şey kattığını daha iyi anladım. Çorum'u doya doya yaşayın. Kapımız sizlere her zaman açık istediğiniz zaman bizlere ulaşabilirsiniz. Bizleri buraya davet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İftar programı sonunda Hatice Külcü öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu’ndaki programa Hatice Külcü ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Şahiste Uçar, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erol Kavuncu'nun eşi Huriye Kavuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan'ın eşi Havva Candan, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez, Aile Eğitim Merkezi Müdürü Betül Özseçer, KYK Hitit Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Leyla Polat da katıldı. (Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim