Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yemekhanesinde düzenlenen iftar programına katılan Hatice Külcü, öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.
Kur'an tilavetinin öğrencilere hitap eden Hatice Külcü, öğrencilerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Yurtta kalan öğrencilerin Türkiye’nin farklı bölgesinden geldiğini ve misafirleri olduğunu belirten Hatice Külcü, “Sizler bizlere emanetsiniz. O nedenle sizleri yakından görmek istedik. Sizler, Belediyemizin Kadın Kültür Merkezlerimize ve Gençlik Merkezlerimize gelerek faaliyetlerimize katılabilirsiniz” dedi.
Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Hatice Külcü, “Hayatınızı dolu dolu geçirin. Bu günleri güzel güzel yaşayın ve ne olursa olsun karşınızdaki insana tebessüm edin. Çok çalışın, gayret edin, inanarak yapın.” dedi.
İftar programına Hatice Külcü'ye Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu'nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Süreyya Daşçı Coşkunsu, Nurten Gezer, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Erol Kavuncu'nun eşi Huriye Kavuncu, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez, Aile Eğitim Merkezi Müdürü Betül Özseçer, Kız Yurdu Müdür Vekili Selda Solmaz ve KYK Hitit Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Leyla Polat da eşlik etti.
İftar programının sonunda Hatice Külcü, yurtta kalan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim