Hatap Un ve Hatap Yem fabrikalarının çalışanları, 738. kazasızlık iş gününü fabrika bahçesinde bir araya gelerek kutladılar.
1929 yılından beri faaliyet gösteren Hatap Değirmenleri, kurulduğu yıldan bu yana çalışanlarının refahı ve eğitimi için tüm imkânlarını seferber etti. İş sağlığı ve güvenliği için bünyesinde 15 yıldır işyeri hekimi ve 10 yıldır iş sağlığı ve güvenliği uzmanı bulunduruyor.
Kazasızlık iş günü ile ilgili verilen hedefe ulaşıldığında ise, çalışanlar ödüllendiriliyor.
Hatap Un ve Hatap Yem çalışanları ve yöneticileri, hep birlikte 738 kazasızlık iş gününü kutlamak için fabrika bahçesinde bir araya geldi.
Yönetim Kurulu üyelerinin ve tüm çalışanların aileleri ile birlikte katıldığı piknikte, yaklaşık 150 kişi canlı müzik eşliğinde eğlendi. Yılmazgözler yemek şirketinin mangal yakarak hizmet verdiği eğlencede, çalışanlar doyasıya halay çekip, oynadı. Programın ilerleyen saatlerinde hediye çekilişleri yapıldı.
Çalışanlar ailelerine çalıştıkları ortamları gezdirdi. Hatap Müzesi tanıtıldı. Çocukların top ve balonlarla doyasıya oynadığı günde, son olarak iş sağlığı ve güvenliği uzmanı Mustafa Avşar, alınan tüm güvelik kurallarına riayet çalışanları kutladı.



Editör: TE Bilisim