Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, vatandaşlardan gelen kantin fiyatlarının pahalı olduğu yönündeki eleştiriler üzerine Hastane hizmet binası içerisinde -1. katta 210 metrekare kullanım alanı, 15 metrekare depo alanı olmak üzere toplam 225 metrekare alanın market yeri olarak 3 yıl süreyle kiraya verileceğini duyurdu.

2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre Açık Teklif Usulü ile yıllığı 270 bin TL’den 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek olan market yerinin ihalesi yarın saat 10.00’da hastanede gerçekleştirilecek. Kira bedelinin aylık peşin olarak alınacağı market alanındaki gerekli olabilecek tadilatlar, montaj ve kurulum ve bunlara ilişkin her türlü masraf ile tüm vergi ile harçlar da kiracıya ait olacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin mesai saatleri içinde ihale dokümanını Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bedelsiz olarak görebileceği, ihale katılacakların ise idarece onaylı ihale dokümanı satın almasının zorunlu olduğu da dile getirildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim