Dün Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir devir-teslim töreni düzenlendi. Törende bir süredir başhekimlik görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, hastane başhekimliğine atanan Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar’a devretti.

Törene, Zehir ve Afşarlar’ın yanı sıra, İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı, doktorlar, hemşireler ile hastane personeli katıldı.

Törende açılış konuşmasını Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir, yaptı. 2 yıllık bu görev süresinde hastaların hep yanında olmaya çalıştığını dile getiren Zehir, kendisine destek veren ekip arkadaşlarına teşekkür etti. “Her kime hakkım geçtiyse helali hoş olsun” diyen Zehir, gönlünün rahat olduğunu, Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar’ın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını ifade etti.

Zehir’in konuşmasının ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Zehir’e verdiği üstün hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti.

Daha sonrasında ise kürsüye yeni hastane yöneticisi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar, kürsüye çıktı. Sinan Zehir’in 2 yıl boyunca hastane için çok çalıştığını dile getiren Afşarlar, “Biz de elimizden geldiğince Sinan hocamızın bıraktığı noktadan daha ileriye götürmeye uğraşacağız” şeklinde konuştu.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim