Hastanede tedavi görmekte olan yarının büyükleri, geleceğimizin umudu çocuklarımız, bir dizi etkinlikle moral buldular.

Daha önce de hem tedaviyi eğlenceli hale getirmek ve hem de morallerini yüksek tutmak için çocuklara özel akülü araba, bisiklet ve akıllı tahta uygulamalarını hayata geçiren Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da çocukları unutmadı.

Çocuk Acil Servisi ve Çocuk Polikliniklerinde düzenlenen müzikli eğlence ve oyunlarla palyaçolar eşliğinde neşelenen, hastaneyi bayram yerine çeviren çocukların coşkusuna Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir ve hastane personeli de ortak oldu.

Hastane çalışanlarının ve hasta yakınlarının da katıldığı etkinlikte hazırlanan 23 Nisan pastası hep birlikte kesilerek çocuklara ikram edildi.

Çocuk Servisi’nde yatmakta olan çocukların odalarında ziyaret edilmesi ile son bulan etkinlik hakkında bir açıklama yapan Zehir, “Çocukla çocuk olabildiğimiz sürece hastalarımızı daha iyi tedavi edebileceğimizi düşünerek; geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza mükemmel bir sağlık hizmeti sunabilmek için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim