Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Fen Lisesi 2., 3., 4., 5. Caddeler, Fen Lisesi 5 ve 6. sokaklar ile bölgede oluşturulan açık otoparkların kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Yeni hastane ve etrafındaki tesisler için yeni açılan yolların altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra asfalt ve kaldırım çalışmalarını da tamamladıklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Ekiplerimiz 1800 metre uzunluğunda, genişliği 22 ve 35 metre genişliklerinde 4 caddede ve 2 sokakta çalışmalarını tamamladı. Yaptığımız çalışmalarda yaklaşık 7500 ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Dönel kavşak çalışmaları yaptık. Bölgedeki otopark ihtiyacını karşılayacak 10 bin metrekarelik alanda 400 araçlık otoparkımızı da tamamladık. 6.000 m2 tretuvar çalışması yaptık.

Trafik ekiplerimiz trafik işaretlemelerini sürdürürken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz de orta refüj ve kaldırımlarda yetişmiş ağaç ve bitkilendirme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarımızı yaparken ağaçlandırma, aydınlatma, altyapı gibi işlerin de hepsini bir bütünlük içerisinde yapıp bitiriyoruz” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim