2018 yılının Ocak ayından itibaren başlayacak olan esnaf odası başkanlığı seçimleri öncesi Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Hasan Eker’e çok sayıda şoför esnafı da destek verdi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü 32 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Eker, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında şunları dile getirdi.

“Arkadaşlar, malumunuz 2018 yılının Ocak ayında esnaf odalarının genel kurulları yapılacaktır. Öncelikle siz değerli şoför esnafımızın desteğiyle Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı’na talibim. Yüce yaradan nasip eder başkanlığa seçilirsem odada birlik ve beraberliği sağlayacağıma ve odayı tecrübe ve birikimlerimle en güzel şekilde temsil edeceğime yürekten inanıyorum.

Yıllardır bu mesleğin içinde olan bir kardeşiniz olarak sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Başkan olduğum takdirde esnafla bütünleşmeyi, üyelerimize dört elle sarılmayı, üyemin sorununu en az kendi sorunum kadar görmeyi, üyeme liderlik yapmayı, üyemin haklarını her zeminde koruyabilmeyi, kolektif, demokratik, disiplinli, dürüst, şeffaf ve programlı çalışmayı ilke edineceğime söz veriyorum.

Odamızın asıl sahibi sizlersiniz. Makam ve mevkiler yani bizler gelip geçiyiz. Üyelerimizin ilk görevi de odalarına sahip çıkmak olmalıdır. Bizleri itici güç olarak motive edecek olan unsurlar sizlersiniz. Ben bugün sizinle beraber yürüyebilmek adına bu yola çıktım. Kendimi önce size sonra Allah’a emanet ediyorum” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim