35 yıldır bu camianın içerisinde olduğunu ifade eden Hasan Eker, şoför ve nakliyeci esnafının bir ferdi olduğunu kaydederek, Çorum’da ve bölgesinde camianın en alt ve en üst noktasına kadar hemen herkes ile tanışma ve görüşme fırsatı bulduğunu ve yapılan hizmetlere şahit olduğunu dile getirdi. Bunun tecrübe ve birikimiyle Çorumlu şoför ve nakliyeci esnafına hizmet etmeye niyet ettiğini vurgulayan Eker, “Camiamızın sorunlarını, eksiklerini ve yapılması gerekenlerin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Allah izin verirse, şoför ve nakliyeci arkadaşlarımda teveccüh gösterirlerse onlarla birlikte gerekli bütün hizmetleri ve çalışmaları yapmak istiyorum” dedi.

Şoför ve nakliyeci esnafından destek beklediğini kaydeden Hasan Eker, daha güçlü bir meslek odasına ihtiyaç duyulduğu için aday olduğunu ifade etti.

Şoförlüğün kutsal bir meslek olduğunu anlatan Eker, “Benim bir vefa borcum var. Sizin içinizden gelen bir kardeşiniz olarak bana 35 yıllık meslek hayatımda sonsuz destek veren kardeşlerime bir vefa borcum var. Bu yolda bilgi ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak için, şoför ve nakliyeci esnafıma vefa borcumu ödemek için Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığına aday oldum” diye konuştu.

Hasan Eker’in projeleri arasında ise; Odanın gayrimenkullerinin korunması, esnafın can ve mal güvenliğinin sağlanması, yakıt indiriminden faydalanılması, kan bankası rehberi, 7/24 saat çekici hizmeti, sigorta indirimleri, bilgilendirme toplantıları ve şoför masası gibi projeler yer alıyor.

Eker ayrıca, esnaftan gelecek olan talepleri de değerlendirerek, onların istek ve önerilerini dikkate alacaklarını ve bunları projelendirerek kademe kademe hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim