VÜCUDU KESİ DOLU
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Cumartesi günü Gülabibey Mahallesi’nde meydana gelen olayda 1.5 aylık hamile olan 20 yaşındaki Bahar T, yolda yürüdüğü sırada Erhan D. tarafından bıçaklandı. Kanlar içerisinde yerde kalan genç kadın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak hemen ameliyata alındı.
Saatlerce süren ameliyat sonrası Bahar T, Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi cerrahi yoğun bakım ünitesinde yatışı yapıldı. Talihsiz kadın karnındaki bebeğini kaybederken, ameliyat sırasında genç kadının 13 adet kesi izlerine rastlandığı öne sürüldü.

POLİS NÖBET TUTUYOR
Olay sonrası yakalanan saldırgan Erhan D. sorgusunda “Bahar T, yengem olur. Van'da imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı ağabeyimi terk etti. Kendisiyle görüşmek için Çorum'a geldim. Önce tartıştık. Daha sonra öfkelendim üzerimde taşıdığım bıçağı bir kaç kez vücuduna sapladım. Daha sonra da kaçtım” diyerek kendisini savunmuştu. Ancak, Bahar T’nin 13 bıçak darbesi aldığı ortaya çıktı. Şuan hastanede tedavisi süren genç kadın, polis tarafından korunduğu öğrenildi.

BABA GÖZALTINA ALINDI
1,5 aylık hamile olan ve bıçaklanarak ağır yaralanan Bahar T, olayı ile ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Polis Bahar T’nin babası Burhan D’yi Çorum’da gözaltına aldı. Van’dan Çorum’a gelen Burhan T’nin “ Tehdit” suçundan gözaltına alındığı ve emniyetteki ifadesi sonrası Adliyeye sevk edildiği bildirildi.
(Yusuf ÇINAR)
Editör: TE Bilisim