Çorum Belediyesi şehrin genelinde bulunan camilerin abdesthane ve tuvaletlerinde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "Belediye olarak ibadethanelerimizin ihtiyaçlarını her zaman karşılıyoruz. Bunun en büyük örneği Akşemseddin Camii'dir. Bu zamana kadar İsa Halife, Emir Ahmet, İnayetullah, Alaattin, Ölçek, Ceritoğlu, Gençlik, Kerebi Gazi, Kevser, Garantievler, Beytepe, Hicret, Esnafevler, Baltalı, Bedir, Kerebigazi, Melikgazi ve Garantievler Cami'lerinde ihtiyaç durumuna göre tuvalet, abdesthane ve dış cephe mantolama çalışmaları yaptık. Bu zamana kadar Belediye olarak 14 tane camiinin abdesthane ve tuvaletlerini yeniledik. 8 tane camide de çalışmalarımız devam ediyor. Hamid Camii’nde de devam eden abdesthane ve tuvaletlerin yenilenmesi çalışmamızı kısa süre içinde tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.
Hamid Camii İmam Hatibi Gazi Hoş, Çorum Belediyesi'nin abdesthane ve tuvaletlere çok önem verdiğini belirterek yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür etti.
Abdesthane ve tuvaletleri inceleme esnasında Başkan Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir ve Turhan Candan da eşlik etti.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim