Yeni işletmeci Yalçın Demirci, tesisi 2015 yılında devraldıklarını ve şimdiye kadar yaklaşık 1 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, tüm bölgeye hitap etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Demirci’nin verdiği bilgiye göre, tesis, 2 kapalı, 2 açık yüzme havuzuyla 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Piknik alanıyla da, yaz döneminde müşterilerine doğayla başbaşa olma fırsatı sağlıyor.

Hamam ve sauna yanında, tesise mini havuzlu aile kabini de kazandırıldı. Böylelikle, zengin mineralli şifalı sudan ailece yararlanma imkânı yaratıldı. Ayrıca, müşterilere profesyonel bir ekip tarafından hizmet veriliyor.

Müşterilerinin her türlü konforunu düşündüklerini belirten Yalçın Demirci, “Müşterilerimizin güvenliği ön planda tutuyoruz. Güvenlik kameramız 24 saat devrede. Ayrıca, can güvenliği açısından cankurtaran ve masör hizmeti de vermeye başladık” dedi.

Çorum’un her yerinden ücretsiz servis kaldırdıklarını da vurgulayan Demirci, havuz suyunun günlük değiştiğini ve havuzlara sürekli doğal su verdiklerini de sözlerine ekledi.

Hamamlıçayköy’ün suyu, her türlü romatizmal hastalıklar, cilt, böbrek, mide, kalp ve damar hastalıkları, yüksek tansiyon ve kadın hastalıkları başta olmak üzere, pek çok hastalığa iyi geliyor.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim