Çorum Ticaret Sanayi Odası (TSO) Meclis Üyesi Haluk Aşgın, yeni otogar ihalesindeki gelişmelerle ilgili bilgi vererek otobüs işletmelerinin ihaleye girerek yazıhanelerini almalarını istedi.
Terminal esnafının sıkıntılarını TSO’de temsil ettiği meslek grubu üyesi olarak kendisine ilettiğini ve bununla ilgili olumlu görüşmeler yaptıklarını söyleyen Aşgın, Belediye ile koordineli bir çalışma yürütürken bazı kişilerin isim yapmak adına süreci baltaladığını dile getirdi.
İlk ihalenin önceden belirlenen bedel üzerinden yapıldığını vurgulayarak yarın yapılacak ihaleye esnafın katılmasını isteyen Haluk Aşgın, “Oyuna gelmeyin, ihaleye girin ve yazıhanenizi alın. Kaos ve provokasyondan beslenenlere fırsat vermeyin. Yoksa sonra pişman olabilirsiniz. Şimdi akıl tacirliği yapanların yarın ortada olmayacağını bilmenizi isterim” uyarısında bulundu. Aşgın, süreci katkısı için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’a da teşekkür etti.
Öte yandan TSO’nun yayın organı olan derginin 2014 yılında dağıtım şirketinden kaynaklanan sorun nedeniyle dağıtımını ücretsiz üstlenen ve odaya 22.500 TL’lik katkı sağlayan Aşğın’a Meclis Başkan Vekili Necip Uygur ve TSO Başkanı Başaranhıncal tarafından plaket verildi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim