Samimi ve güleryüzlü şekilde milletten selamı eksik etmeyeceklerini, fırsat buldukça esnaf, muhtar ve halkla biraraya gelerek muhabbet etmeye devam edeceklerini kaydeden Karadağ, “Halkımızın, talepleri ve önerileri doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreterek, muhtarlarımızın ve esnafımızın her daim yanındayız” şeklinde konuştu.

AK Parti olarak her zaman milletle iç içe olarak bir seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdüreceklerini anlatan Karadağ sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Partinin 16 yıllık iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte insanlarımızın gönlünde taht kurarak milletimizle hemhal olmamız yatmaktadır. Milletimizle birlikte hem Türkiye’nin emin adımlarla 2023-2053 ve 2071 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de muhtarlarımızın, esnafımızın ve halkımızın taleplerini kendilerinden dinliyoruz.

16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidardayız. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK Parti’nin neferi olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK Parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi.”

Karadağ ayrıca taşerona verilen müjdenin memnuniyet yarattığını sözlerine ekledi.

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim