Halkın Kurtuluş Partisi'nin Çorum Milletvekili Adayları ise Reyhan Cantaş, Bayram Turan, Gülay Erdem ve Fahrettin Tek olarak açıklandı.
Partiden yapılan açıklamada, “Biz inançlı ve kararlıyız. Halkımız bizi anlayacak. Mutlaka anlayacak. Vatan sevdamızı, halk severliğimizi, insan severliğimizi, hayvan severliğimizi, doğa severliğimizi, fedakârlığımızı, mertliğimizi, dürüstlüğümüzü, yiğitliğimizi görecek ve bizim temsilcimiz bunlarmış diyecek. O günler de gelecek. Sabırlıyız, inançlıyız, kararlıyız" denildi.
Halkın Kurtuluş Partisi'nin konuyla ilgili açıklaması şöyle:
"1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem milletvekili seçimlerine 81 il ve 85 seçim bölgesinde 550 milletvekili adayımızla seçimlere katılıyoruz. Tabi bu bizim açımızdan seçim filan olmayacak. Çünkü biliyoruz ki burjuva­bezirgan partileriyle kıyaslanmayacak ölçüde eşitsiz koşullarda yarışacağız. Onların sahip olduğu propaganda imkan ve araçlarının milyonda biri bile bizde yok.
80 seçim bölgemizde ilk sırada kadın adaylarımız var. 85 seçim bölgemizin 80’de 1.sırada kadın adaylarımızla seçimlere katılıyoruz. Kadının kurtuluşu işçi sınıfının kurtuluşundan bağımsız değildir. Kadını mücadelenin her alanında en ön safta tutmak ve kadına yönelik her türlü şiddete karşı durabilmek, Özgecan’ların hesabını sorabilmek ve başka Özgecan olaylarının yaşanmaması için, kadının toplumun temel taşı, baş tacı olduğu bir dünya için kadınlarımız mücadelemizde partimizde hayatımızda her zaman en ön safta yerini almaktadır. Çorum’da da ilk sırada bir emekçi kadınımızla seçimlere katılıyoruz. Çorum’da 1. ve 3. sırada kadın adaylarımız var.”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim