Milletvekili Kıyıklık, toplumun tüm kesimleri ile örnek düzeyde ilişkiler kuran Mehmet Karadağ’ın çok güzel işlere imza atacağını belirterek, 10 yıl aradan sonra aynı göreve getirilmesinden dolayı kendisini tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Karadağ’ı AK Parti’nin bir neferi, birlikte yol yürüdükleri bir kardeşi olarak gördüklerini aktaran Kıyıklık, milletin gönlünde yer edinen AK Parti’nin Çorum’da da en güzel şekilde temsil edilerek alınan bayrağın en üst noktalara taşınacağına yürekten inandığını dile getirdi.

AKP’nin 1994 yılından beri atılıma geçen Millî Görüş geleneğinden geldiğini anımsatan Kıyıklık, “Çorum bizim 94 yılından itibaren yüzümüzü güldürdü ve bugünlere getirdi. Halkımızın seviyesine çıktık. CHP’si halkın seviyesine çıkamadığı için halka birlikte olamıyorlar bakın her şeye karşı geliyor. 1973 yılında Boğaz köprüsü (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) yapılırken de karşı çıktılar fakat ilk geçen de onlar oldular. 1984 yılında da ikinci Boğaz Köprüsü’ne hayır dediler, Marmara ve katlı araç geçişini, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü, Marmara Körfezi geçerken de hem hidroelektrik santrallerine, hem diğer santrallere de hayır diyorlar. Komşu ülkelerimizde elektriği nükleer ile elde ederken bizde kurdurmadılar. Gezi olaylarıyla İstanbul’da dünyanın 4 büyük havaalanı yapılırken de hayır dediler peki ne istiyorsunuz dediğimizde cevap veremiyorlar. Biz bu hizmetleri halkımızın müreffeh yaşam seviyesini yükseltmek için yapıyoruz.” diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Karadağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Kıyıklık’a teşekkür etti.

Kıyıklık’ın öteden beri kendileri için çok önemli bir “siyasî model” olduğunu vurgulayan Karadağ, “Bizim için önemi ağabeylikten ötedir. Görüşleri ve uygulamaları bizim için önemlidir. Özelikle belediyecilik anlamında hepimize bir model oluşturdu. Feyzullah vekilimizin Belediye Başkanlığı döneminde Bağcılar Belediyesi çok farklıydı. Önceki il başkanlığı dönemimde Çorum ve ilçe belediyelerimizi Bağcılar Belediyesi ile kardeş belediye seçmiştik. O dönem tüm belediye başkanlarımızı Bağcılar Belediyesine götürmüştük. Feyzullah abimizin gönlü zengindir. Bağcılar Belediye Başkanlığı döneminde il ve ilçe belediyelerimize yaptığı yardımlar yadsınamayacak kadar çoktur. Bizim için önemli mekânlardan birisi olan Mehmetçik Parkı’nı tamamen kendisi üstlendi. Bizler kendisinin engin tecrübelerinden her zaman istifade etmeye devam edeceğiz. Gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle kendisine teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim