Halk Bankası Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan, Halkbank’ın köy okullarındaki öğrencilere yönelik düzenlemiş olduğu “Çocuklar İster Halkbank Yapar” etkinliği kapsamında Kınık Köyü’nde düzenlenen programa katıldı.

Vali Necmeddin Kılıç, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Abdurrahman Başbuğ, Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Arslan, Halkbank yetkilileri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı programda Halkbank Genel Müdürü Arslan, 108 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Çorum Valiliği tarafından yapılan açıklamada Kınık İlkokulu ve Ortaokulu’nda 108 öğrenciye hediye olarak bisikletlerinin Vali Necmeddin Kılıç ve Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından verildiği belirtilerek, “Halkbank’ın düzenlemiş olduğu bu etkinlikten dolayı Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı böyle mutlu görmek bizleri de ayrıca mutlu etti. Bundan sonrada çocuklarımızın yüzleri gülmeye devam edecek” denildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim