2008 yılı Haziran ayından bu yana şube müdürlüğü görevini yürüten Cemal Kaçay’ın emekliye ayrılması nedeniyle Halkbank Çorum Şubesi Müdürlüğü görevine yeni atama yapıldı. Samsun Halkbank Bulvar Şubesi Müdürü İsmail Karabay, Çorum Şubesi Müdürlüğü görevine atandı.
Çorum Time internet sitesinin haberine göre yeni müdüre ilk kutlama ziyareti Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin tarafından yapıldı. Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Gökgüney ve Metin Hodul ile birlikte Halkbank Çorum Şubesi Müdürü İsmail Karabay’ı makamında ziyaret eden Şahin, yeni müdüre “Çorum’a hoş geldiniz” dedi. Karabay’a görevinde başarılar dileyen Tahsin Şahin, Çorum için her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

“ÇORUM BÖLGENİN ÖRNEK KENTİ”
Halkbank Çorum Şubesi Müdürü İsmail Karabay ise Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Çorum Şubesi Müdürlüğü görevine atanması ile ilgili de kısa bir açıklama yapan İsmail Karabay, yeni görevin kendisi için bir terfi olduğunu söyledi. “Hayalini kurduğum şehire geldim” diyen Karabay, Çorum’un gerek Organize Sanayi Bölgesi, gerekse esnaf ve sanatkârlarıyla bölgenin örnek kentlerinden biri olduğunu vurguladı. Karabay, “Ben Çorum’u yatırımcı şehri olarak görüyorum” dedi. Bu arada, İsmail Karabay’a bir ziyarette İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan’dan geldi. Arslan, yeni müdüre kutlama ziyaretinde bulundu.
Editör: TE Bilisim