Halkbank tarafından “Ramazan Buluşmaları” etkinliği kapsamında Yıldızpark’ta iftar yemeği düzenlendi. 1500’e yakının davetlinin katıldığı iftar yemeğine Halkbank Genel Müdürü, hemşehrimiz Osman Arslan, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Genel Müdürü, hemşehrimiz Ahmet Aksu, Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, ÇESOB Yönetim Kurulu Başkanı Recep Gür, sanayici-işadamları ve esnaf katıldı.

Sunuculuğunu ünlü dizi oyuncusu ve TV yapımcısı Kadir Çöpdemir’in yaptığı iftar öncesinde bir konuşma yapan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Halkbank 80 yaşında. 80’inci yaşımız Türk milletine armağan olsun. Halkbank olarak 80 yıldır Türkiye ile birlikte büyüyoruz. Bugün geldiğimiz nokta itibariyle Türkiye’nin en büyük 3-5 bankasından birisiyiz” dedi.

Çorum’un Halkbank için çok önemli bir şehir olduğunun bilinmesini istediğini belirten Arslan, “Halkbank, Çorum’da 10 şubesi ve 115 çalışanıyla birlikte müşterilerine hizmet vermekten gurur duyuyor. Halkbank olarak Çorum’da 1.3 milyarlık kredi kullandırırken 850 milyon liralık mevzuat toplamışız. Topladığımızın fazlasını yatırım olarak Çorum’a vermişiz” dedi.

Daha önce Çorum’a Halkbank olarak bir takım müjdelerinin olacağını söylediklerini anımsatan Arslan, “Bu müjdelerden birisi de Bölge Müdürlüğü. Halkbank Bölge Müdürlüğü Çorum’a hayırlı uğurlu olsun. Çorum artık bizim için önemli bir bölge. Bölge Müdürlüğü’nün kurulması ile birlikte birkaç il Çorum’a bağlanacak. Artık hizmet almak için Samsun’a gitmeye gerek kalmayacak.

Müşterilerimiz bizim en büyük iş ortağımız. Siz olmazsanız biz kanamayız. O nedenle sizlere minnettarız. Hep birlikte beraber büyümeliyiz. Türkiye’nin yakaladığı istikrarın devam etmesi gerekiyor. İstikrar, daha fazla iş, daha fazla aş demektir. 80 yıldır bu misyonun farkındayız. Tek amacımız budur.

Tüm algı operasyonlarına rağmen Halkbank hızlı şekilde büyüyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurulan bu gibi kuruluşların yaşaması çok önemli” şeklinde konuştu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim