Kurban bayramının birinci günü Çorumlular halk otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Kurban Bayramının birinci günü halk otobüsü seferlerinin saat 09.00’da başlayacak, bayramın ikinci günü ise saat 08.00’da, üçüncü ve dördüncü gün ise seferler normal seyrinde devam edecek. Bayram süresince vatandaşların herhangi bir mağduriyeti yaşamaması için Belediye Toplu Taşıma İdare Amirliği çalışmalarını ara vermeden sürdürecek.

MEZARLIKLARA OTOBÜS KALDIRILACAK

Çorum Belediyesi’nin Arife günü mezarlık ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz olarak. Ulumezarlık, Hıdırlık ve Çiftlik Mezarlığı’na sabah namazından sonra camilerden otobüs seferleri düzenlenecek.

Ücretsiz otobüslerin kaldırılacağı camiler şunlar:

Ulu Cami, Köroğlu Cami, Kevser Cami, Ejder Cami, Sarılık Cami, Selimiye Cami, Binevler Cami, Buharaevler Cami, Garantievler Cami, İmam Hatip Cami, Abdibey Cami, Tevhit Cami, Bilalihabeş Cami, Yeşil Cami, Beytepe Cami, Kafkas Cami, Mevlana Cami, Alaaddin Cami, Hicret Cami, Huzur Cami, Nadık Cami, Esentepe Cami, Karşıyaka Cami, Ehlibeyt Cami, Esnafevler Cami, Altınevler Cami, Yörükevler Cami, Fatih Sultan Mehmet Cami, Mimar Sinan Cami, Kışla Cami. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim