HALK-LİS İl Başkanı Mert Suludere, bir basın toplantısı düzenleyerek yeni yönetim yapılanmasını kamuoyuna açıkladı.

Halkçı Liseliler olarak Çorum’da yeniden bir yönetim oluşturulduğunu belirterek Mustafa Kemal’in yolundan gittiklerini ve rehberlerinin ise Bursa Nutku olduğunu dile getiren Suludere, milli değerlerin bekçisi olmanın herkesten önce gençlerin görevi olduğunu belirtti.

Gençliğin makam ve mevki için değil partiyi iktidara taşımak için çalışması gerektiğine vurgu yapan Mert Suludere, konuşmasında şunları söyledi. “Bizler okullarımızda eğitim kurumlarımızda her zaman Mustafa Kemal’in ve Cumhuriyet devriminin çocukları olarak ön saflarda bulunacağız. Biz Halkçı liseliler başta olmak üzere eğitimde fırsat eşitliğini gerçekleştirmek için mücadele veriyoruz. Ve çok iyi biliyoruz ki partimizde görev almak ve milli değerlerimizin bekçisi olmak herkezden önce biz gençlerin görevidir. Bizlerin yolu Mustafa Kemal’in yoludur. Bizler öyle “ya 400 vekil ya şehit deyip” halkı tehdit edenlerin değil, Bizler “YA İSTİKLAL YA ÖLÜM” diyen Mustafa Kemallerin torunlarıyız. Ve unutmadan söyleyelim gençlik parti içinde makam ve mevki için değil, partimizin iktidarı için mücadele etmektedir”

Yeni yönetimine görevlerinde başarılar dileyen HALK-LİS Başkanı Mert Suludere kendisinin başkanlığında oluşturulan yeni HALK-LİS yönetimini de şöyle tanıttı: “Başkan Yardımcıları Arzum Akdoğan ve Erkin Cem Tahtasız, İl Sekreteri Mehmet Can Aydoğdu, İl Bilişim Sorumlusu Ahmet Berk Özsoy, İl Basın Sorumlusu Lale Uğurcan, İl Eylem Sorumlusu Fatma Tüçay, İl Eğitim Sekreteri Neslihan Özer, İl Saymanı Ali Mert Eral”

HALK-LİS Çorum İl Örgütü’nün yeni yönetimi daha sonra Mert Suludere’nin ettiği yemini ayakta tekrarladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim