Halkçı Liseliler olarak bilinen oluşum ilimizde yeniden bir yönetimle yoluna devam edecek. HALK-LİS Genel Başkan Yardımcısı Mert Suludere, Çorum’da yeniden bir yönetim oluşturulduğunu belirterek Mustafa Kemal’in yolundan gittiklerini ve rehberlerinin ise Bursa Nutku olduğunu dile getirdi. Suludere, milli değerlerin bekçisi olmanın herkesten önce gençlerin görevi olduğunu da belirtti.

HALK-LİS Çorum Başkanlığı’na getirilen Mehmetcan Aydoğdu ise gençliğin makam ve mevki için değil partiyi iktidara taşımak için çalışması gerektiğine vurgu yaptı.

Yeni yönetimle birlikte CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Mehmetcan Aydoğdu burada yaptığı açıklamada: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve fikirleri günden güne çürütmeye çalışılıyor. Biz Halkçı Liseliler ve bizi destekleyenler olduğu sürece davamızın ışığı sönmeyecektir. Liderimiz Atatürk, rehberimiz Bursa Nutkudur. Bizler okullarımızda, eğitim kurumlarımızda her zaman Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet devriminin çocukları olarak ön saflarda bulunacağız. Hiçbir güç ve baskı Halkçı Liseleri Mustafa Kemal’in izinden ayıramayacak” şeklinde konuştu.

Buna göre Mehmetcan Aydoğdu yönetimindeki Çorum HALK-LİS’de Arda Gözübüyük ile Seçil Keskin Başkan Yardımcısı, Dilay Aslanbay İl Sekreteri, Hazar Çan Uzuner İl Bilişim Sorumlusu, Yağmur Özşahin İl Basın Sorumlusu, Haydar Demir İl Eylem Sorumlusu, Ceren Bektaş İl Eğitim Sekreteri ve Fırat Yıldırım ise İl Saymanı olarak görev aldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim