STK temsilcileri, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında göstermiş olduğu cesaret ve dik duruşundan dolayı Vali Kılıç’a destek ve geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirerek, “her zaman yanınızdayız” mesajı verdi.
STK temsilcileri bu zor dönemi Çorum’un olaysız bir şekilde atlatmasında göstermiş olduğu üstün gayretleri ve başarılı çalışmalarından dolayı Vali Kılıç’a teşekkür ettiler.
Her şeyde bir hayır olduğunu dile getiren STK temsilcileri, bu olay sonunda da devlet ve halkın bütünleştiğini görmekten dolayı mutlu olduklarını kaydettiler.
STK’ların verdiği desteğin kendileri için oldukça önemli olduğunu kaydeden Kılıç, “15 Temmuz akşamı ve sonrasında Çorum halkının gösterdiği irade takdire şayandı. Çorum halkı demokrasiye sahip çıkarak bir destan yazmıştır. Bu darbe girişimini sizlerle omuz omuza vererek bertaraf etmek bizler için gurur vericidir. Halkımızın bu denli demokrasiye sahip çıkması ve canı pahasına savunması bizleri oldukça mutlu etti” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kılıç, halk ile devletin bütünleştikleri sürece her türlü badireleri atlatacağına inandığı söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim