Belediye Başkan Yardımcısı ve Beltaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yabacıoğlu, vatandaşlardan bu yönde kendilerine gelen çok büyük bir talep olduğunu ve geçtiğimiz yıl ekmek fabrikası kurmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Yaklaşık 6 aydan beri de bu konu üzerinde çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Yabacıoğlu, ekmek fabrikasının kısa süre içerisinde üretime geçeceğini ve satışa başlanacağını ifade etti.

Çorum Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasını en son model ve en kaliteli makinalarla donattıklarını, ekmeklerin el değmeden, sağlıklı hijyenik bir şekilde üretiminin yapılacağını belirten Yabacıoğlu, “Ekmeklerimizi Çorum’un ve bölgenin en kaliteli unlarından katkısız olarak üreteceğiz. Halk Ekmek olarak hemşehrilerimiz için en kaliteli ekmeği üretmeyi hedefliyoruz. Ekmek satışında kullanacağımız poşetler de sağlık ve çevre kurallarına uygun organik olarak imal ettirilmektedir. Ekmeklerimizde un, su, maya ve tuz haricinde başka bir madde kullanılmayacaktır.” dedi.

EKMEK BÜFELERİ ÇOK BEĞENİLDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, ekmek üretimine başlamaları ile birlikte ekmekleri şehrin geneline yerleştirecekleri ekmek büfelerinde satışını yapacaklarını söyledi.

Ekmek büfelerinin çok şık bir şekilde tasarlandığını ifade eden Ahmet Yabacıoğlu, “Bu haftadan itibaren büfelerimiz yerlerine monte edilecek. İlk etapta 35 büfemiz hizmet vermeye başlayacak. Ekmeklerimizi, modern tasarımlarıyla dikkat çeken büfelerimizde hijyenik ortamda sağlık koşullarına uygun bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Büfe işleticilerine satış fiyatı üzerinden iskonto yapılmak suretiyle ücretleri ödenecek.” dedi.

BÜFE İŞLETMEK İSTEYENLER KENTLİ SERVİSİNE BAŞVURABİLİR

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, halk ekmek fabrikasının ekmeklerinin satışının yapılacağı ekmek büfelerini işletmek isteyenlerin müracaatlarını Kentli Servisine yapabileceklerini söyledi.

Bu zamana kadar çok sayıda müracaat aldıklarını, isteyen herkesin büfe işletmek için başvurabileceğinin altını çizen Yabacıoğlu, “Büfe işletmek isteyenlerde herhangi bir şart aramıyoruz. Yaşlı, genç, bayan, erkek ayrımımız yok. Tüm hemşerilerimiz müracaatlarını yapabilir. Büfelerde uyulması gereken bazı kurallarımız var. Hijyen, temizlik gibi. Büfe işletenler bunlara dikkat etmek zorunda olacaklar.” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim