Düzenlenen Dilaver Cebeci Şiir Yarışmasında Çorumlu şair, Halit Yıldırım’ın ‘Gazeli Güzel’ adlı şiiri mansiyon ödülüne layık görüldü.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Ak Parti İl Başkanı Celalettin Köse, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen 16 şair ve çok sayıda vatandaş katıldı.

639 şairin 822 şiirle katıldığı şiir yarışması ödül töreninde Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Milletvekili Hacı Osman Akgül ve Gümüşhane Valisi Okay Memiş birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Gümüşhane ve ülkenin dört bir yanından programa gelen şairler ile birlikte Halit Yıldırım da 'Gazeli Güzel' adlı şiirini kürsüde seslendirdi.

Yarışma sonucunda jüri heyeti tarafından ‘Gazeli Güzel’ adlı şiiri ile mansiyon ödülüne layık görülen Halit Yıldırım eserini kürsüde seslendirdikten sonra ödül ve hediyesi, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar tarafından verildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim