Aslen Sivaslı olan ve babasından öğrendiği sektörde kazandığı deneyimleri Çorum’a taşıyan Barış Öklü tarafından işletilen Halı Sarayı dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırıda yaralanan ve 5 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit olan sözleşmeli er Hidayet Tokmak’ın cenazesi nedeniyle protokol üyelerinin katılamadığı ancak yine de çok sayıda davetlinin yer aldığı açılış töreninde Hıdırlık Talebe Yurdu İmam Hatibi Yusuf Çelebi tarafından dua okundu.

Duanın ardından ise Çorum’da 3 yıldır halı sektöründe bulunmasına rağmen halıcılığın baba mesleği olduğunu söyleyen işyeri sahibi Barış Öklü, eşinin de Çorumlu olması sebebiyle ilimize yatırıma karar verdiğini kaydetti. Sektörde edindiği deneyimi Osmancık Caddesi No: 67 adresinde 3 katlı mağazalarında Çorumluların hizmetine açtıklarını dile getirdi.

Nuray Öklü’nün davetlilere hitap ettiği törende daha sonra kurdela kesilerek mağaza hizmete açıldı. Davetlilere Barış Öklü ve personel tarafından bilgi verildi.

Halı Sarayı’nın açılışına özel tüm ürünlerde 24 ay elden taksitle satışa sunulduğu, ayrıca tüm halı çeşitlerini görmek üzere Çorumluların mağazaya davet edildiği de belirtildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim