Turgut Aslan’ı Gaziler Günü nedeniyle tebrik eden Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Aslan ve ailesi ile bir süre sohbet etti. Çavuşoğlu Aslan'ın sağlık durumu hakkında da bilgi aldı.

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’na ziyaretinden dolayı çok teşekkür ettiğini ifade eden hemşehrimiz Turgut Aslan, “Allah var gam yok” dedi. Aslan ayrıca FETÖ ile mücadelenin etkin şekilde sürmesinden duyduğu memnuniyeti iletti.

Çavuşoğlu ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gazilerin gününü tebrik ederek, “Bu güzel vatan, bu yiğit insanların omuzları üzerinde yükseliyor. Allah onlardan ebeden razı olsun” dedi.

Emniyet Terörle Mücadele Daire Başkanı Çorumlu hemşehrimiz Aslan, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı’nda darbeciler tarafından başından vurulmuştu. Yaklaşık 5 ay yoğun bakımda kalan Aslan, 5 beyin ameliyatı geçirdikten sonra mucizevi şekilde yaşama tutundu. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 5 ay yoğun bakımda kalan Aslan’ın fizik tedavisi halen devam ediyor.

(İHA)

Editör: TE Bilisim