Yaşanan cani saldırıyı lanetleyen ve kınayan Aşgın, “Bu mesele sıradan bir olay olmadığı gibi, sıradan bir terör olayı da değildir. Müslümanların doğal lideri durumunda gördükleri Türkiye’nin güçlenmesinden duyulan panik ve öfkenin tezahürüdür” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasının sadece bu ülkede yaşayan insanlar için değil, tüm dünya Müslümanları için vazgeçilmez bir umut olduğunu kaydeden Aşgın, “İçerde ya da dışarda hiç fark etmez, Müslümanlara kin ve düşmanlık besleyen her kim varsa, hiç bir fırsatı kaçırmaksızın her şart ve ortamda saldırısından bir adım bile geri durmuyor.

En başından beri söylediğimiz şey, bu millete ve bu ümmete hizmet etmektir. Bizim meselemiz kuru bir iktidar ya da makam meselesi değil, ümmete karşı duyulan kinlerinin önündeki tek engel gördükleri Türkiye’nin daha güçlenmesi ve İslam beldelerinin liderliğini sürdürmesi meselesidir.

Şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Ümmetin başı sağ olsun” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim