Edinilen bilgiye göre, Hacıkerim Bağlarında bir kişinin hareketsiz olarak yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, şahsın öldüğünü belirledi. Olay yerinde ilk incelemeleri yapılan ve üzerinden kimlik çıkmayan şahsın cenazesi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

BEKÇİ “BİR GÜN ÖNCE BEN GÖRMÜŞTÜM” DEDİ

Bulunan kişinin cansız bedeni hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri çevrede araştırma yaptı. Yapılan araştırma sırasında bölgede görev yapan İ.K., bir gün önce ölen kişiyi gördüğünü ve konuşmak istemesine ve seslenmesine rağmen şahsın bağlara doğru yürüyerek ayrıldığını söyledi. Polis, cesedin bulunduğu bağ evi sahibinin de ifadesine başvurdu. S. T., bağına geldiğinde şahsı yerde yatar halde gördüğünü ve hemen güvenlik güçlerine haber verdiğini, şahsı daha önce hiç görmediğini ve tanımadığını söyledi.

KİMLİĞİ ÇOK GEÇMEDEN BELİRLENDİ

yandan güvenlik güçlerini harekete geçiren olay sonrası yapılan araştırma ve incelemede ölü olarak bulunan kişinin Resul Aydaş ( 34 ) olduğu tespit edildi. Şahsın kesin ölüm sebebinin ise otopsi sonucuna göre belirleneceği öğrenildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim