Kimin maşası olduğu belli olmayan eli kanlı terör örgütünün Diyarbakır’da sabah saatlerinde alçakça bir bombalı saldırı daha yaptığını dile getirerek olayda şehit olan güvenlik görevlileri ve vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifa dileklerinde bulunan Hacı Nuri Lafcı, devletimizin ve milletimizin tüm terör örgütleriyle mücadele etmeye kararlı olduğunu açıkladı.
“Ne yaparlarsa yapsınlar, milletimiz ve devletimiz bütün terör örgütleriyle mücadelede kararlıdır” diyen Lafcı, PKK’nın temsilcisi olarak hareket edenlerin, sırtını PKK ve diğer terör örgütlerine yaslayanların adalete bunun hesabını vereceğini, saldırının HDP’ye yönelik gözaltılardan sonra gelmesinin manidar olduğunu açıkladı.
Terör destekçilerinin mutlaka hukuk önünde hesap vereceğini anlatan Lafcı, “Halkımız, terör örgütünden yıllarca zulüm, eziyet, katliam, kan ve gözyaşı görmüştür. Kimsenin, terör örgütü ve onların siyasi uzantılarının, temsilcilerinin bölge halkını temsil ettiğini söylemeye hakkı yoktur.  Son çırpınışlarını yaptığına inandığımız taşeron örgüt, kaybetmeye mahkûmdur” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim